luni, 15 octombrie 2012

Romantism in nuante de toamna

      Nuante de toamna asociate de cele mai multe ori cu melancolie, amintiri, dezamagiri, pesimism si alte stari si sentimente care ne intuneca sufletele si imaginatia, care ne determina sa ne oprim din visare si sa renuntam la sperante...Ce nu stim este faptul ca toamna, cu nuantele sale de rosu, portocaliu, auriu ne poate trezi cele mai placute sentimente de liniste, iubire fericire; ne poate incalzi trupurile, mintile, sufletele.
     Sentimente de toamna combinate cu o multitudine de stari...imaginatie, visare, fericire, zambete, iubire...
     Au disparut insa fluturii? Daca ne uitam pe chipurile celor din jur am putea oferi un raspuns categoric - °da°. Daca ne uitam insa prin natura, mai zarim cate unul frumos colorat. Cam asa se intampla si cu romantismul toamna, desi cercetatorii sunt foarte convinsi ca toamna este anotimpul perfect pentru a face sex. Sex? Da, sex, ca dragostea a disparut odata cu fluturii. Sau nu?! De ce oare acesti cercetatori nu pot sa ne lumineze mintile spunandu-ne ca dragostea, nu sexul, exista oricand, oriunde?!
    Dar, lasand retorica la o parte, consider ca romantismul in nuante de toamna are un farmec aparte, la fel ca romantismul in nuante de primavara, vara sau iarna. Noi suntem aceia care ii oferim cele mai placute sau cele mai triste nuante.
    Sa ne bucuram deci de fiecare dimineata de toamna, in care gandul zboara la persoanele dragi noua, sa visam cu ochii deschisi, sa zambim cat mai des, sa profitam de fiecare secunda apreciind persoanele care merita sa fie apreciate, sa transformam cu zambetele noastre tot ceea ce ne inconjoara!

2 comentarii:

Anonim spunea...

funny:P

andreead spunea...

ce e asa funny? :P